понеделник, јануари 21, 2008 

Актуелни топ 10 "EA Sports " најдобри игри

наслов / платформа / ранк


1 FUSSBALL MANAGER 07 9.5
3 FIFA 08 9.4
5 NHL™ 07 9.3
6 NHL™ 07 9.3
7 FIFA 08 9.2
9 FIFA 08 9.2
10 FIFA 07 9.2

Етикети:

 

Актуелни топ 10 "EA Games " најдобри игри

наслов / платформа / ранк


1 Command & Conquer™ 3: Kanes Rache 9.7
5 skate. 9.5
7 SPORE™ 9.5
10 Die Simpsons - Das Spiel 9.5

Етикети:

понеделник, ноември 19, 2007 

Триесет и три гејмерски позадини - позадини

Триесет и три квалитетни гејмерски позадани за вашата работна површина со резолуција од 1600 по 1200 пиксели, со резолуција која е идеална за LCD мониторите но и за обичните минитори овие позадини не се за одмет. Овие позадини који се поделени по папки се од следниве игри: Crysis, Јuiced 2, Stalker Clear Sky, Fallout 3, Quake Wars - Enemy Trerritory и Unrela Turment 2007. Големина на рар датотекта: 13,4MB Повеќе

вторник, ноември 06, 2007 

Konami PESLEAGUE турнир во Германија

Етикети:

среда, октомври 24, 2007 

Toп 10 најдобри игри на јапонскиот производител Konami


1 PES 2008 PES 2008
Playstation 3
Xbox 360 PC PlayStation 2
6 Dewy's Adventure Dewy's Adventure
Nintendo Wii
2 Konami Arcade Classics Konami Arcade Classics
Nintendo DS
7 Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 2 Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 2
PSP
3 Coded Arms Contagion Coded Arms Contagion
PSP
8 Steel Horizon Steel Horizon
Nintendo DS
PSP
4 Castlevania: The Dracula X Chronicles Castlevania: The Dracula X Chronicles
PSP
9 Yu-Gi-Oh! ONLINE DUEL EVOLUTION Yu-Gi-Oh! ONLINE DUEL EVOLUTION
PC
5 Silent Hill Origins Silent Hill Origins
PSP
10 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Playstation 3

Етикети:

за мене

  • Се викам Ljupce Pepic
  • Живеам во Велес, Македонија, Macedonia (FYROM)
  • Се викам Пепиќ Љубомир. Роден сум на 01.04.1982 во Велес. Имам живеено во Германија, Босна, Македонија. Моето хоби е Playstation 2.Fudbal,Plivanje
Повеќе за мене