вторник, август 30, 2005 

Листа на игри со нивните Cheat кодови

Medal of Honor: European Assault: PS2
Destroy All Humans!: PS2
NCAA Football 06: PS2
Juiced:PS2
Batman Begins:PS2
Star Wars Episode III: Revenge of Sith:PS2
Midnight Club 3: Dub Edition:PS2
Area 51:PS2
Tekken 5:PS2
Hitman 2: Silent Assassin:PS2
Enter the Matrix:PS2
Gran Turismo 4:PS2
Lego Star Wars:PS2
God of War:PS2
Madagascar:PS2
Ace Combat 5:PS2
Mortal Kombat: Deception:PS2
Need For Speed: Underground 2:PS2
Grand Theft Auto: Vice City:PS2
Fifa 2005:PS2
GTA San Andreas:PS2
Fifa Street:PS2

понеделник, август 29, 2005 

Концертот на Сека Алексиќ во Велес беше вистинска лудница

Пoвеќе информацији на http://velestop10.blogspot.com/

 

Цената на најновата играчка конѕола XBOX360 ќе изнесува 400 долари


microsoft објави дека цената на неговата најнова играчка конзола XboX 360 ќе изнесува неверојатно 400 долари, при што ќе добиете плус 20 GB харддиск, безжичен џојстик, слушалици и кабел за приклучок во HD Телевизор. Единствена конзола која се продавала по оваа цена во светот е Sega Saturn во 1995.XboX 360 конзолата ќе ја има во две верзији.Повеќе информацији на http://goranandreev.bravejournal.com/

петок, август 26, 2005 

Сека Алексич во Велес


Повеќе информацији на http://velestop10.blogspot.com/

среда, август 24, 2005 

Како да го ставите клипот на Велешкиот Азис на мобилен


Информацији за начинот на http://goranandreev.bravejournal.com/

понеделник, август 22, 2005 

Велешкиот Азис


Повеќе од една недела клипчето на Велешкиот Азис на 4fun се наога на прво место.Повеќе информацији за клипот на http://goranandreev.bravejournal.com/ или на http://www.4fun.com.mk/ ако сакате веднаш да го видите клипот тогаш кликнете тука Настапот овде! (1.2MB)

петок, август 19, 2005 

Linux бесплатниот оперативниот систем посигурен од Windows


Повеќе информацији за разликата меѓу Windows и Linux на http://goranandreev.bravejournal.com/
или на Македонските веб сајтови:
www.linux.net.mk
www.planet.linux.net.mk

 

Dzogani во Велес

Повеќе информацији на http://velesblogmk.blogspot.com/

вторник, август 16, 2005 

Mega Man X8


За фановите на Mega Man лјубителите на цртаните филмови и компјутерските игри издавачката компанија Capcom го издаде најновото продолженије осмиот дел Mega Man X8.
За издавачката компанија Capcom Mega Man X8 преставува еден најдобрите пројекти за во минатите години.Mega Man X8 е најсовршената игра од сите досегашни осумте делови.Capcom создаде игра која ниједан од преднодните делови не може да се рамнаи.Играта Mega Man X8 располага со изврсно добра три д графика што наликува според цртаниот филм и првокласни звучни ефекти од тип на Dolby Pro Logic II кој што се користат повеќе во DVD VIDEO технологијата.Играта ја има за SonyPlaystation 2 i за Pc.
Два видеоклипа за играта Mega Man X8

Фотоалбум за играта Mega Man X8
Повеќе информацији за Dolby Pro Logic II на http://www.dolby.com/

понеделник, август 15, 2005 

Се предвидува крај на Nintendo

Со најавата за излегување на најновите конзоли XboX 360 и Sony PlayStation 3, се гледа крајот на постоењето на Nintendo. Ова може да настане од две причини.
Прво: Sony и Microsoft ќе го соберат кајмакот оваа години, и претпоставувајќи дека заедно ќе продадат неколку стотини милиони конзоли. Второ: со појавувањето на Nintendo во 2006, тешко дека ќе има семејство без конзола, а многу тешко и дека Nintendo ќе може да им парира во технолошкиот напредок на двата гиганта.Фотоалбум за Nitendo
Nintendo's Death

Официјалниот сајт на Nintendo

петок, август 12, 2005 

Вистинска зараза од игра доби своје продолженије

Во која Plystation2 играоница во градот Велес било кај да влевате на пример:Монако,Мр Бин,Фанхаус или во некој други тешко да се најде некој да не ја играта World Soccer Winning Eleven 8.Поточно 90% од редовните играчи ја играт та игра.На почетокот на Август испадна World Soccer Winning Eleven 9.Издавачот на играта е ко на сите досегашни делови KONAMI.За разлика од осмицата деветката има некој нови додатоци.Например нови сцени,можност за мрежно играње и подобра графика.
Фотоалбум за играта
World Soccer Winning Eleven 9
Вебстраница за издавачката компанија KONAMI

Два видеоклипа за играта World Soccer Winning Eleven 9


четврток, август 11, 2005 

Луна во Велес

Повеќе информацији на:http://velesblogmk.blogspot.com/

вторник, август 09, 2005 

Medal of Honor European Assault игра според историјата за фтората светска војна


Medal of Honor European Assault е права игра за оние кои го обожават насилниот жанр во к0мпјутерските игри FPS (first personal shooter) каде што играчот диретно се соживува во триднмензионалниот свет.Играчот на ва игра може да избере една од четирите дадени тежини регрут, нормал , ветеран и херој.Играта може да се игра со опцијат мултиплеер еден против друг или со мултитaб истовремено четворица.Играта може и мрежно дасе игра.Издавачот на играта е компанијата од американскиот град Los Angeles една од најпознатие компанији за игри EA GAMES.Играта располага со изврсно добра графика и со првокласни звучни ефекти кои со това игата ја прават пореална од било кој дел на Medal of Honor.Играта ја има за Pc,SonyPlaystation2 и за Xbox.
Фотоалбум за играта Medal of Honor European Assault
Вебстраница за играта Medal of Honor European Assault


понеделник, август 08, 2005 

Far Cry за 64-битен AMD


Ubi Soft не многу одамна објави дека ја издаде најдобрата игра игра на сите времиња во 64-битно издание. Far Cry нема да добие целосно ново издание, туку ќе добие Patch за 64-битните AMD процесори.
Официјален вебсајт на Far Cry

петок, август 05, 2005 

Сексуални сцени за играта GTA San Andreas

Фотогалериа за сексуалните сцени од играта GTA San Andreas

 

Играчките конзоли вистинска зараза во Америка

Во Америка се шири заразата од играчките конзоли и игрите за нив. Ситуацијата е дотаму сериозна, што се случени неколку обиди за самоубиство, како и неколку разводи поради расправии околу конзолите.



 

Batman Begins играта според филмот

Новиот филм на Бетмен се заснова на неколку верзији од приказната.Идејата за Почетоците на Батман,не беше филмот да биде само дел од сагата на Батман туку,пред се,враќање кон оргиналниот стрип за оввој борец против неправдата.Во филмот се појавуват Кристијан Бејл,Дарк Хајт,Мајкел Кејн,Кејти Холинса,Лиам Хинсон и Моргал Фримен.Играта од филмот ја има за сите конзоли Ps2, Xbox, Nitendo GameCube. Издавачот на играта е EA GAMES.Играта расплага со изврсно добра графика и добри звучни ефекти.
Фотоалбум за филмот Batman Begins
Фотоалбуm од играта Batman Begins

среда, август 03, 2005 

Doom 3 - Resurection Of Evil

Фотоалбум на Doom 3 - Resurection Of Evil
Doom 3, една од најдобрите игри во историјата, не според мое мислење (Far Cry rules), ќе добие свое продолжение со името Doom 3 - Resurection Of Evil. Играта e веке излезена за XboX конзолата.

 

Firmware на Sony PSP несигурен од хакери

Sony ја објави верзијата 1,51 на својот Firmware, која треба да спречи напад од хакери. Последната верзија вклучува неколку сигурносни закрпи, кои треба да ги поправат слабите точки, преку кои хакерите можат да влезат.









за мене

  • Се викам Ljupce Pepic
  • Живеам во Велес, Македонија, North Macedonia
  • Се викам Пепиќ Љубомир. Роден сум на 01.04.1982 во Велес. Имам живеено во Германија, Босна, Македонија. Моето хоби е Playstation 2.Fudbal,Plivanje
Повеќе за мене